We fokken in de eerste plaats voor onszelf, met het streven om iedere generatie weer te verbeteren qua raseigenschappen, karakter en gezondheid en dus uiterst kwaliteitsvolle Rhodesian Ridgebacks  voort te brengen waarmee we uitstekende resultaten op shows en op hopen te behalen. Hierin zijn wij erg ambitieus en streven we naar het beste. Buiten de pups die we zelf houden uit deze weloverwogen combinaties zijn er regelmatig pups beschikbaar.

We fokken alleen met volledige gezonde ouderdieren die alle gezondheidsonderzoeken die door de Raad van Beheer verplicht gesteld zijn ruimschoots hebben doorstaan. We zijn lid van de BRRC. De pups worden gefokt volgens de regels van de rasvereniging en worden gecontroleerd door de Raad van Beheer waarna ze gechipt worden, een DNA profiel en een stamboom krijgen.
De pups worden in huis geboren en groeien op met andere honden en de geluiden en activiteiten van alledag en al voordat de pups het nest verlaten beginnen we met de socialisatie.
Het doel wat wij voor ogen hebben zijn uiterst gezonde pups, die een perfect vriendelijk en evenwichtig karakter hebben en qua uiterlijk de rasstandaard uitmuntend benaderen. Onze passie is het streven om iedere generatie een betere, mooiere en nog gezondere hond te fokken.
We verwachten van de toekomstige eigenaren dat ze een weloverwogen keuze maken voor een Rhodesian Ridgeback, actief betrokken zijn bij de ontwikkeling van het nest, de pup op een gezonde en goed opgevoede manier op laten groeien, en ervan overtuigd zijn de nieuwe huisgenoot voor de rest van zijn leven in zijn behoefte te kunnen voorzien.